Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Camping te Hooi en te Gras
Camping te Hooi en te Gras
Boijlerweg 96
8392 NK
Boijl
Camping te Hooi en te Gras

Camping te Hooi en te Gras

Dit vakantieparkje is heerlijk om naar toe te gaan. Het is op de grens van Friesland en Drente. Dus vollop natuur om je heen.

Er kunnen hier leuke originele huisjes gehuurd worden maar toch behoud je een beetje campeer gevoel. Zo zijn er Zweedse blokhutjes te huur maar ook een woudhuisje. Even terug in de tijd met een bedstee en een houtkachel. Toch zijn deze huisjes compleet ingericht.

Op het park is het heerlijk om een kampvuur te maken en samen met andere gasten te genieten. Voor wat rust hebben we ook voldoende plekjes zoals de stiltevlonder onder de bomen.

Voor gezinnen is dit een heerlijke plek. Kinderen hebben genoeg ruimte om zich te vermaken, er is een ruime speeltuin. In de omgeving is genoeg te bezoeken. Lekker wandelen of fietsen in het Ddrents-Friese Wold. Of een dagje kanoën in de Weerribben.

 

Website Camping te Hooi en te Gras >

 

Type camping

gezinscamping
Gezinscamping
vakantiepark
Vakantiepark
 

Ligging

Natuurlijk gelegen
Natuurlijk gelegen
in bos
In bos gelegen
 

Type accomodaties

vakantiewoning
Vakantiewoningen
 

Huisdieren

 

Faciliteiten

Andere campings in Boijl

Hazehof
Hazehof
Mini camping met 25 sta-plaatsen gelegen naast de boerderij. Mooi gelegen plaatsen op beschutte alsook zonrijke gedeelten. Er is een prima
Camping Bekhofschans
Camping Bekhofschans
Deze camping is aangesloten bij de stichting natuurkampeerterreinen. De minicamping heeft 20 ruime plaatsen en de camping is heel sfeervol omdat


Alle campings in Nederland per categorie