Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Sporten op de camping

Sporten op de camping

Ah nee…! Je gaat toch niet sporten op vakantie?! Kijk, vakantie is gewoon lui in je campingstoeltje hangen, een roman per dag lezen, biertje of wijntje erbij en de hele dag door borrelnootjes en koekjes wegwerken. Nope, daar komt vanaf nu verandering in. Waarom zou je sporten op de camping? Nou om deze 4 redenen!

Sociale contacten

Jahaa, je kunt niet in je eentje tennissen, toch? En soms kan degene waarmee je op vakantie bent eventjes niet. Nou, dan ga je toch lekker sporten met iemand die je op de camping hebt ontmoet? Wie weet, maak je nieuwe vrienden, en kun je ‘s avonds sámen lekker lui in je campingstoeltje hangen met een wijntje!

Het verbetert je humeur

Duizend muggenbulten, het gaspitje werkt niet mee, de supermarkt had niet wat je wilde en de honden van de buren blaffen de héle tijd! Ja, veel kleine irritaties die bij elkaar weleens je humeur kunnen verpesten. Maar…. gelukkig… er is een sportveld op jouw camping en sporten verbetert je humeur. Omdat dat even wetenschappelijk te bewijzen: ‘Met sporten verhoog je (...) het gehalte aan serotonine, dat belangrijk is voor humeur, impulscontrole en zelfvertrouwen.’ (allesoversport.nl) 

Plezier

Lekker voor de hand liggend, maar als je een sport heel erg leuk vindt, dan ga je die toch vaker doen? Want je beleeft er plezier aan. En op je vakantie kun je daar lekker mee doorgaan. Fijn toch?

Je hoofd leegmaken

Op vakantie heb je vaak meer de tijd om over dingen na te denken. En dat is goed, maar soms loopt het wat uit de hand in je hoofd. Maar sporten werkt heel goed, het maakt je hoofd leeg want je hebt afleiding, de focus komt op iets anders te liggen.

 

 

 

 

Al met al, sporten op de camping is helemaal niet zo gek! Maar… dan heb je natuurlijk nog wel een camping nodig waar dat kan. En waar kun je nu beter die camping vinden? Juist, op campingtipper.nl! Dus neus snel even rond!

 

Groetjes Levi

 

Aantal keer gelezen: 381x

IJLST Weerbericht

Alle campings in NederlandAlle campings in Nederland per categorie