Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Hoe kies je de goede camping?

Hoe kies je de goede camping?

Ja, je wilt natuurlijk elk jaar opnieuw de vakantie van je leven hebben. En de soort camping waar je staat bepaalt toch wel een hele hoop. Maar er zijn er zoveel! Hmm hmm, dat klopt. Maar daarom ga ik je in deze blog verschillende tips daarvoor vertellen!

 

Met wie ga je kamperen?

Het maakt nogal een groot verschil als je in je eentje gaat of met drie kinderen. Als je nog een baby hebt, is een babyroom handig. Heb je wat kleinere kinderen? Een animatieteam kan leuk zijn zodat jij ook wat tijd voor jezelf hebt. En ga zo maar door. Maar als je in je eentje gaat ben je misschien al heel snel tevreden en is je enige vereiste dat je wat personal space hebt op een camping. 

 

Van wat voor vakantie houd je?

Back to basic of lekker luxe? Een natuurbad of een zwemparadijs? Een klein douchehokje of privé sanitair? Je mag het zeggen, maar als je van luxe houdt zou ik niet een boerencamping kiezen en als je van back to basic houdt, zou ik niet een vakantiepark kiezen. 

 

Waar wil je naar toe?

Water en weilanden? Bossen en heide? Zee en strand? Welke provincie kies je? Wat vind je mooi en waar heb je altijd al een keer naartoe willen gaan? Gelukkig kun je op campingtipper.nl filteren op provincie of kiezen of je een camping aan het water, aan de zee, in de duinen of in het bos wilt.

 

Zijn er faciliteiten die je persé wil?

Ik ga op vakantie en ik wil een zwembad, sauna, animatieteam, wasserette, campingwinkel, fietsverhuur, bowlingbaan en haventje. Ja, het is maar net wat je wilt, toch? Filter dus op de faciliteiten die je persé wilt.

 

In ‘t kort: Bedenk met wie je gaat kamperen, hoe je wilt kamperen, waar je wilt kamperen en met wat je wilt kamperen. Krijg je de kriebels al om meteen een camping uit te zoeken? Neus dan lekker rond op onze website!

 

Groetjes Febe

 

Aantal keer gelezen: 374x

IJLST Weerbericht

Alle campings in NederlandAlle campings in Nederland per categorie